WEBINAARIT & VERKKOLUENNOT

Tänä päivänä monet palvelumme ovat toteutettavissa myös verkossa. Digitaaliset hyvinvointipalveluitamme ovat esimerkiksi webinaarit, verkkoluennot ja podcastit. Webinaarit ja verkkoluennot tavoittavat koko henkilökuntanne riippumatta työntekijän fyysisestä sijainnista. Tallenteet taas varmistavat sen, että jokainen halukas pääsee palvelusta hyötymään, riippumatta aikatauluista. Podcast on äänitallenne, jota on helppo kuunnella vaikka työmatkoilla. 

Katso 4 minuuttia kestävä kooste hyvinvointiaiheisista webinaareista. Ravintoaiheisessa webinaarissa asiantuntijana ravitsemustieteilijä Patrik Borg ja uniaiheisessa webinaarissa asiantuntijana Lääkäri Vilho Ahola. Webinaarin vetäjänä toimii Erno Polus.

WEBINAARIT

Webinaareja voidaan toteuttaa kaikista asiakkaan toivomista hyvinvointiaiheista. Webinaareissa voi olla mukana myös vierailevia asiantuntijoita eri hyvinvoinnin aloilta, kuten ravitsemustieteilijä Patrik Borg tai uneen ja työhyvinvointiin keskittynyt lääkäri Vilho Ahola.

  • Toteutamme webinaarit haastattelu- tai keskustelumuotoisina videotallenteina
  • Mielenkiintoiset webinaarit antavat syväluotaavaa tietoa kulloinkin aiheena olevasta hyvinvointiteemasta

Kysy lisää webinaareista!

”Ihminen on tapojensa tulos” on workshop -tyylinen verkkoluento. Digitaalisessa workshopissa työntekijä pääsee asettamaan henkilökohtaisia tavoitteita. Katso lyhyt esittelyvideo!

VERKKOLUENNOT

Verkkoluennot toteutamme asiakkaan toivomassa kanavassa. Livestriimaus mahdollistaa reaaliaikaiset kysymykset, tallenne taas mahdollistaa kertaamisen ja ratkaisee aikatauluhaasteet

Verkkoluento voi olla sisällöltään täsmälleen samanlainen, kuin mikä tahansa liveluentokin. 

  • Verkkoluento on hyvä ratkaisu silloin, kun henkilöstöä on haastavaa saada yhtäaikaa samaan paikkaan
  • Verkkoluento voi olla myös workshop-tyylinen

 

Katso täältä hyvinvointiluentojen aiheita!

Kysy lisää verkkoluennoista!

Kuuntele lyhyt pätkä ”Ihminen on tapojensa tulos” -Podcastista. Podcastin sisältö mukailee ”Ihminen on tapojensa tulos” luentoa ja workshopia.

PODCASTIT

Podcastit ovat äänitallenteita, joissa käsitellään hyvinvoinnin eri teemoja. Ne toimivat parhaiten sellaisessa käytössä, johon ei kaivata videokuvaa. Podcastia voi kuunnella esimerkiksi työmatkoilla äänikirjan tapaan.

  • Helppo työmatkapyöräilijöille, -kävelijöille tai -autoilijoille
  • Saatavana luentoaiheista tai erikseen räätälöidyistä teemoista

 

 

Kysy lisää podcasteista!

DIGITAALISET HYVINVOINTIPALVELUT

Digitaalisia hyvinvointipalveluita voi käyttää yksinään tai yhdessä perinteisten työhyvinvointipalveluiden rinnalla. Digitaalisessa muodossa viesti saadaan perille mihin kellon aikaan tahansa, juuri silloin kun vastaanottajalla on hyvä hetki. Aineistoihin voi myös palata kertaamaan tai tarkastamaan itseä mietityttäviä asioita.

Valmentaminen ja palveluiden tuottaminen verkossa on meille palveluntuottajille jo ihan rutiinia. Työkaluja on käytössä monipuolisesti ja vaikuttavuutta on saatu lisättyä verkkovalmentamisen kokemuksen karttuessa. Asiakkaan näkökulmasta tämä takaa sen, että palveluita voi ja kannattaa huoletta lähteä tarjoamaan henkilöstölle. 

Jaa työhyvinvoinnin sanomaa eteenpäin!

ernopolus tunnuslogo valkoinen

lähetä meille viestiä