Verkkovalmennukset

tyokyky_fb

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS 

Laajat valmennusmateriaalit sekä valmentajan jatkuva tuki takaavat erinomaiset tulokset! Yrityskohtainen, räätälöity valmennus on mahdollista aloittaa muutaman viikon varoitusajalla.

Kattava ja monipuolinen verkkovalmennus työkyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä energisempään arkeen! Katso lyhyt esittelyvideo:

KATTAVASISALTO

Valmennuksen sisältö on erittäin kattava ja sieltä voi jokainen halutessaan poimia itselleen parhaiten soveltuvat osa-alueet ja kiinnostuksen kohteet. Parhaimman lopputuloksen oman hyvinvoinnin kannalta saa, kun ottaa huomioon kaikki valmennuksen osa-alueet. Hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet tukevat toisiaan.

Koostuu

Valmennus koostuu 20 valmennusmoduulista. Jokainen moduuli sisältää videoita, tekstejä, tehtäviä, vinkkejä ja työkaluja joiden avulla muutoksia viedään arkeen helposti ja vaivattomasti. Erno Polus valmentaa yritysten henkilöstöä yli 15 vuoden yksilö- ja ryhmävalmennusten sekä satojen pidettyjen luentojen kokemuksella.

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä roolissa yrityksen voimavarana. Henkilöstön jaksaminen ja työkyky määrittävät pitkälti sen, miten paljon esimerkiksi sairauspoissaoloja tulee ja miten niitä voitaisiin ennaltaehkäistä. Henkilöstön hyvinvointivalmennuksissa motivoidaan huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta. Tämä verkkovalmennus on räätälöitävissä myös yrityskohtaisesti! 

Lue lisää valmennuksen sisällöstä täältä!

Tutustu pilottiasiakkaan valmennustuloksiin täällä!

Vaivatta