Verkkovalmennukset

tyokyky_fb

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS 

Seuraava avoin ryhmä käynnistyy tammikuussa 2019! Yrityskohtainen, räätälöity valmennus on mahdollista aloittaa muutaman viikon varoitusajalla.

Kattava ja monipuolinen 10 viikon verkkovalmennus työkyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä energisempään arkeen! Katso lyhyt esittelyvideo:

KATTAVASISALTO

Valmennuksen sisältö on erittäin kattava ja sieltä voi jokainen halutessaan poimia itselleen parhaiten soveltuvat osa-alueet ja kiinnostuksen kohteet. Parhaimman lopputuloksen oman hyvinvoinnin kannalta saa, kun ottaa huomioon kaikki valmennuksen osa-alueet. Hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet tukevat toisiaan.

Koostuu

Valmennus koostuu 20 valmennusmoduulista. Jokainen moduuli sisältää videoita, tekstejä, tehtäviä, vinkkejä ja työkaluja joiden avulla muutoksia viedään arkeen helposti ja vaivattomasti. Tässä valmennuksessa on myös jatkuva etätuki!

Erno Polus valmentaa yritysten henkilöstöä yli 15 vuoden yksilö- ja ryhmävalmennusten sekä satojen pidettyjen luentojen kokemuksella. Tämä verkkovalmennus on räätälöitävissä myös yrityskohtaisesti, ota yhteyttä!

Lue lisää valmennuksen sisällöstä täältä!


Verkkovalmennukset_ernopolus

RÄÄTÄLÖIDYT YRITYSKOHTAISET VERKKOVALMENNUKSET 

Räätälöimme verkkovalmennuksia myös eksklusiivisesti yksittäisen yrityksen henkilöstölle. Tällöin valmennus aloitetaan sovittuna ajankohtana ja toteutetaan asiakasyrityksen arkeen sovitetusti.

Henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä roolissa yrityksen voimavarana. Henkilöstön jaksaminen ja työkyky määrittävät pitkälti sen, miten paljon esimerkiksi sairauspoissaoloja tulee ja miten niitä voitaisiin ennaltaehkäistä. Henkilöstön hyvinvointivalmennuksissa motivoidaan huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta.

Lue lisää täältä!