InBody -mittaukset

Referenssi_GSK_wwwINBODY KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

InBody-mittauksessa nähdään pintaa syvemmälle! Mittaukset soveltuvat hyvin erilaisten työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaksi sekä toteutettavaksi ihan tavallisen työpäivän lomassa.

InBody-mittaus on kätevä ja nopea keino saada henkilöstö kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan ja sen parantamisesta. Helposti voisi ajatella, että kyse on “vain” kehonkoostumusmittauksesta, mutta tarkan ja yksilölle mielenkiintoisen tiedon lisäksi tästä pystytään ammentamaan yllättävän paljon enemmän.

Palauteluennolta saatava motivaatiobuusti, apu tavoitteen asettamisessa, vinkit ja työkalut nostavat mittauspalvelun hyödyn “pelkkää” mittausta korkeammalle tasolle. Asiantuntevan ja motivoivan mittauspalautteen ja tulosten tulkintaohjeistuksen merkitystä ei voi liikaa korostaa. Tämä siis todellakin on valmennuspalvelu, jossa InBody-laitetta käytetään tehokkaana työkaluna. Yli 30000 InBody-mittauksen kokemuksella uskallan väittää, että nimenomaan palautteen anto ratkaisee lopulta palvelun hyödyn henkilöstöllenne.

Palvelu on asiakkaalle helppo ja ajankäytöllisesti tehokas. Koko palvelu tuotetaan alusta loppuun asti asiakkaan omissa toimitiloissa, eli toimitus tapahtuu “avaimet käteen” –periaatteella.

MITEN MITTAUSPALVELU KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

  1. Sovitaan mittauspäivä tai -päivät, henkilöstömäärästänne riippuen.
  2. Tuomme mittauskaluston sovittuna aikana toimipisteeseenne ja suoritamme mittaukset sovitun aikataulun mukaan.
  3. Jokainen työntekijänne saa henkilökohtaisen mittausraportin välittömästi mittauksen jälkeen.
  4. Kun kaikki mittaukset on tehty, alkaa “Totuuden hetki” – palauteluento. Analysoidaan tuloksia, avataan lukemien merkitykset, vastataan kollektiivisesti herääviin kysymyksiin ja jaetaan vinkkejä oman hyvinvoinnin parantamiseen. Samalla, kuin huomaamatta tulee tiukka tietoisku esimerkiksi liikunnan ja ravinnon vaikutuksista kehon koostumukseen ja sitä kautta terveyteen ja hyvinvointiin.

kehontila_inbody2.png

USEIMMIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mikä on mittausten minimimäärä? 

Tämä palvelu soveltuu kaikille yli 30 henkilön ryhmille.

Paljonko mittauspalvelu maksaa?

Hintaan vaikuttaa ryhmäkoko, sijainti, aikataulutus yms, kun lähetätte tarjouspyynnön, saatte tarjouksen nopeasti.

Mitä jos meillä ei ole mahdollisuutta järjestää ihmisiä palauteluennolle?

Mittauksia toteutetaan myös niin, että jokaiselle mitatulle annetaan henkilökohtainen suullinen palaute heti mittauksen jälkeen.

Pitääkö mittausta varten riisua vaatteet?

Ei pidä, ainoastaan sukat tai sukkahousut pitää olla riisuttuna. Mittaus tehdään avojaloin.

Onko jotain rajoittavia tekijöitä, milloin mittausta ei voida tehdä?

Mittausta ei voida suorittaa sellaisille henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai on raskaana.

referenssit_kuva

Tyytyväisiä asiakkaitamme löydät täältä!