Valmentaja Erno Polus

ERNO POLUS VALMENTAJA

Erno Polus on yritysten henkilöstön työhyvinvointiin keskittynyt valmentaja ja luennoitsija. Hän on kotoisin Oulusta, mutta asustellut pääkaupunkiseudulla kohta parikymmentä vuotta. Valmennuskokemusta on karttunut jo lähes 20 vuotta, jonka aikana Erno on muuttunut niin valmentajana kuin ihmisenäkin. Se, mikä aikaisemmin merkitsi hyvinvointia ja terveyttä, on kaukana tämän päivän ajatuksista.

Monipuolinen ja pitkä työkokemus hyvinvointialalta on antanut Ernolle valmiudet toimia myös haastavimmissa yritysten henkilöstön työhyvinvointiprojekteissa. Erno on vakuuttava ja suoraselkäinen tyyppi, jonka voi asiakkaan sanoja lainaten ”heittää vaikka susille” ja hän hoitaa homman kunnialla. Häntä kiinnostaa ihmisten hyvinvointi sekä yksilötasolla että laajemmassa mittakaavassa. Hän on kehittänyt erilaisia työhyvinvointipalveluita niihin tarpeisiin, joita hän kohtaa yritysasiakkaillaan. Erno on elementissään niin haastavammissa projekteissa kuin tuhatpäisen yleisönkin edessä. 

Valmentajana Erno on kuuluvaääninen sanansaattaja, joka korostaa arjen tavallisia valintoja oman hyvinvoinnin tueksi. Normaalin aikuisen ihmisen hektinen ja ehkä stressaavakin elämä ei kaipaa kitudieettejä tai jatkuvasti hampaat irvessä vedettäviä treenejä yöunien kustannuksella. Se kaipaa hallinnan tunnetta omasta elämästä ja arjesta sekä jaksamista tukevia toimia oman hyvinvoinnin eteen. Erno saarnaa rennolla otteella perusasioiden kuntoon laittamisesta, koska juuri ne suuret linjat toimivat hyvinvoinnin perustana. Ja aika harva meistä voi kuitenkaan sanoa, että esimerkiksi uni, palautuminen, ateriarytmi, liikunta ja arjen kuormittavuus ovat kaikki hyvässä balanssissa. ”Aina voi parantaa ja olipa tilanne kuinka paha tahansa, meissä jokaisessa on pinnan alla hiomaton timantti.” 

Tällä hetkellä Ernon kalenteri täyttyy erilaisista henkilöstön työhyvinvointiprojekteista. Esimerkiksi luennoista, workshopeista, InBody-mittauksista, verkkovalmennuksista ja muista digitaalisista hyvinvointipalveluista sekä rallicrossin mm-sarjan kisamatkoista valmentajan roolissa. Hän kokee hedelmällisimmiksi ne asiakasprojektit, joissa yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan alusta loppuun asiakasyritykselle parhaiten toimiva hyvinvointikokonaisuus. Hän innostuu tilastoista ja numeroista ylipäätään, niinpä projektit, joissa mitataan tulosten enenemistä, ovatkin hänen intohimonsa.

Tutustu Ernon hyvinvointiluentoihin täällä!

valmentaja erno polus hymyilee

RUUHKAVUOSIEN HYVINVOINTIHAASTEET ARKIPÄIVÄÄ

Erno elää tällä hetkellä itse niin sanottuja ruuhkavuosia, jossa sovitetaan yhteen monipuoliset hyvinvointialan työtehtävät, omat liikuntasuoritukset ja kotona juoksentelevan pienen energiapakkauksen kanssa leikkiminen. Ernolle keski-ikäisen kiireisen perheenisän hyvinvointihaasteet ovat arkipäivää ja hyvinvointivalmentajakaan ei rasituksen, levon sekä säännöllisen ravitsemuksen kanssa tasapainoilulta välty. Arjenhallinta pitää tämänkin paletin useimmiten kuitenkin hyvin kasassa.

Luonteeltaan Erno on positiivinen, ratkaisukeskeinen ja sosiaalinen. Erno yrittää aina löytää ratkaisun, jolla päästään kaikkien osalta parhaimpaan lopputulokseen. Hän pitää selkeistä sävelistä ja pyrkiikin kaikessa omassa toiminnassaan suoraviivaiseen suoritukseen. Erno myös tekee sen, mitä lupaa. 

Ernon tapaa mielellään uusia ihmisiä ja tykkää sparrata työhyvinvointiin liittyviä asioita kaikkien kanssa.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella lisää!

Jaa työhyvinvoinnin sanomaa eteenpäin!

ernopolus tunnuslogo valkoinen

lähetä meille viestiä